WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - Futsal Hasselt  4 - 6  (1-5)

DATUM 19-09-2008  21:15

DOELPUNTEN 2’ Belmhani (0-1), 3’ Zouggaghi (0-2), 4’ Belmhani (0-3), 5’ Papanicolaou (0-4), 11’ Corens (1-4), 16’ Willems (1-5), 23’ Boushaba (2-5), 31’ Papanicolaou (2-6), 37’ Cammalleri (3-6) en 38’ Corens (4-6).

VERSLAG K-Kontrol LW United startte zeer gretig en dit leverde binnen de minuut bijna de 1-0 op, maar Corens kreeg de bal net niet in doel. Vervolgens was het 5 minuten alles Hasselt wat de klok sloeg. 0-1 Belmhani na zwak verdedigen van Pepels en Corens. 0-2 na een mooie actie van Zouggaghi. 0-3 door Belmhani die vanop de zijlijn de bal toch tegen de netten kreeg. 0-4 door Papanicolaou die aan de tweede paal een mooie aanval afrondde. Wedstrijd gespeeld zou je denken. In de 11de minuut kon Corens met het hoofd de 1-4 scoren. Twee minuten later trapte Saadouni tegen de paal en in de rebound trapte Corens ook tegen de paal. Dom balverlies van El Badey gaf Willems de kans om de 1-5 te scoren en hij liet deze kans niet liggen. Meteen was de ruststand gekend.

Na de pauze zette K-Kontrol LW United de bezoekers vast op hun helft door meteen met vliegende keeper te gaan spelen. Hasselt kwam er niet meer aan te pas en trachtte door goed te verdedigen de meubelen te redden. Het geluk hadden ze mee want in de eerste 3 minuten trapte eerst Corens op de paal en daarna ook nog eens Cammalleri. In de 24ste minuut kon vliegende keeper Boushaba de 2-5 scoren. Corens trapte vlak daarna nog eens op de paal, het zat echt niet mee. In de 31ste minuut kon Papanicolaou de bal afpakken en in het lege doel trappen, 2-6 werd het zo. K-Kontrol LW United bleef drukken en in de 37ste minuut scoorde Cammalleri 3-6. Vlak hierna maakte Corens 4-6 en Hasselt kreeg het nog warm, maar good old Pans pakte alles en zo bleef het 4-6.